Laser CNC - Seria Pro Plus​

Laser CNC cu suprafață mare de lucru

1300×2500 mm sau 2000×3000 mm
Laser cnc 1325

Dotări standard

Batiu robust tip ’heavy-duty’

Structura de rezistenta este conceputa sa elimine eficient vibratiile rezultate in urma asezarii si prelucrarilor materialelor. Batiu robust, fabricat din traverse tubulare sudate si detensionate, rezistent la deformari cauzate de fortele de torsiune si de flexiune.

Masă cu lamele și honeycomb

Asezarea materialului pe suport format din lamele cu profil dedicat si honeycomb. Include cuva pentru colectarea deseurilor. 

Ghidaje liniare

Deplasare precisa asigurata de ghidaje liniare de 20mm montate pe suprafete rectificate, protejate de burdufuri. Curele de transmisie industriale asigura deplasarea eficienta a unitatii de lucru si pozitionarea precisa.

Portal mobil

Spre deosebire de consola mobila, portalul mobil este sustinut pe ambele laturi ale batiului, iar deplasarea de-a lungul axei Y este asigurata prin actionarea unui servomotor hybrid de 750W, care asigura o viteza de deplasare mare. Deschiderea generoasa a portalului permite suprafata utila de lucru pe axa X de 1300mm sau 2000mm.

Panou de comandă

Pozitionat ergonomic in partea din fata a utilajului. Interfata intuitiva cu acces rapid la functiile principale. Permite import de fisiere in diferite formate: .bmp, .plt, .dst, .ai, .dxf

Servomotoare hybrid

Datorita acuratetii si a vitezei superioare, servomotoarele hybrid sunt folosite indeosebi in dotarea CNCurilor profesionale. Acestea sunt asistate de servodrivere. Putere de 400W pentru axa X si de 750W pentru axa Y.

Unitate de lucru cu Laser marca RECI

Permite obtinerea de rezultate de o calitate superioara. Unitate de lucru cu laser tip tub ermetic de sticla cu CO2 marca Reci. Capacitate efectiva de 130W. Posibilitate de debitare materiale diverse: acrilice (20mm), lemn (18mm), MDF (10mm), piele, hartie, textile, sa.
Include două ventilatoare pentru fum, Chiller CW 5200 și compresor.

CHILLER CW 5200

Menține temperatura apei la nivelul corespunzător. Datorită unui asemenea tip de răcire, parametrii de funcționare ai tubului laser sunt stabili. Asigură condiții optime de funcționare ale tubului co2, și o protecție eficientă împotriva supraîncălzirii și deteriorării.
Capacitate: 8l ▪ Ciclu apă: 12 l/min ▪ Masă: 26 kg
Include compresor.

chiller laser rubiq cnc

Automatizați producția

Oferim consultanță în alegerea modelului potrivit firmei dumneavoastră. Completați formularul pentru a primi oferta completă.

Transport gratuit

Transportul este suportat de noi și se realizează în cel mai scurt timp posibil oriunde în România.

Asistență

Vă oferim asistență tehnică, inițiere, configurare și tutoriale despre utilizarea utilajului CNC.

Montaj

Realizăm punerea în funcțiune și instructajul de bază gratuit la dumneavoastră.

Garanție

Valabilitate 12 luni de la primirea utilajului. Se aplică pentru viciile de fabricație. 

Solicitările clienților noștri nu trec neauzite

Ne menținem angajamentul de a sprijinii producătorii prin prelungirea ofertelor lansate in 2020, având în vedere urmările incerte ale pandemiei asupra economiei.

Abonare la noutăți:

Reducere la toate echipamentele CNC!

Abonați-vă la newsletter pentru a primi reducerea.