fbpx

Echipamente CNC cu plasmă

1530 Pro
1500 x 3000 mm

2060 Pro
2000 x 6000 mm

plasma cnc 1325 pro rubiq

Venim în sprijinul industriei cu reduceri de 10% la modele de Plasma CNC

Economisiți până la 3.869 €

Dotări standard Plasma CNC

Portal mobil

Spre deosebire de consola mobila, portalul mobil este sustinut pe ambele laturi ale batiului, iar deplasarea de-a lungul axei Y este asigurata prin actionarea a doua servomotoare de 750W fiecare, cu miscare sincronizata, care asigura o viteza de deplasare mare.
plasma cnc rubiq - portal mobil
plasma cnc rubiq - masa cu lamele

Masă cu lamele

Asezarea materialului pe suport format din lamele cu profil dedicat. Include cuva pentru colectarea deseurilor, confectionata din inox cu grosime de 3 mm.

Servomotoare Panasonic

Datorita acuratetii si a vitezei superioare, servomotoarele sunt folosite indeosebi in dotarea CNCurilor industriale. Acestea sunt asistate de servo-drivere.
unitate de lucru hypertherm plasma cnc rubiq

Unitate de lucru Hypertherm - USA

Powermax 85, sunt sisteme de taiere cu plasma de 85 A manuale si mecanizate, adecvate pentru o gama larga de aplicatii. Sistemele Powermax utilizeaza aer sau azot pentru a taia metale conductive electric, precum otelul slab aliat, otelul inoxidabil sau aluminiul.

Technologia Smart Sense™
permite reglarea automata a presiunii gazului în functie de modul de taiere si de lungimea cablului pistoletului pentru o taiere optima. Taierea prin contact la capacitate maxima gratie duzei de protectie care reduce acumularea de zgura, pentru o taiere mai lina. Sistemul Powermax 85 poate taia grosimi de pana la 32 mm si perfora grosimi de pana la 19 mm. 

Interfata CNC si racordarea FastConnect™ a pistoletului sporesc versatilitatea pentru utilizarea atat manuala cat si mecanizata. Circuitul Boost Conditioner™ compenseaza variatiile tensiunii de alimentare ceea ce ofera performante imbunatatite pe linii cu tensiune scazuta, generatoare de curent si tensiune fluctuanta.

Panou de comandă

Pozitionat ergonomic in partea din fata a utilajului. Interfata intuitiva cu acces rapid la functiile principale. Permite import de fisiere in diferite formate.
plasma cnc rubiq - panou de comanda

Imagini realizate la clienți

Automatizați producția

Oferim consultanță în alegerea modelului potrivit firmei dumneavoastră. Completați formularul pentru a primi oferta completă.

Transport gratuit

Transportul este suportat de noi și se realizează în cel mai scurt timp posibil oriunde în România.

Asistență

Vă oferim asistență tehnică, inițiere, configurare și tutoriale despre utilizarea utilajului CNC.

Montaj

Realizăm punerea în funcțiune și instructajul de bază gratuit la dumneavoastră.

Garanție

Valabilitate 12 luni de la primirea utilajului. Se aplică pentru viciile de fabricație. 

DISPOZITIV CANT

Realizați mai ușor și mai ieftin prelucrările în cant!

Play Video

Reducere la toate echipamentele CNC!

Abonați-vă la newsletter pentru a primi reducerea.